Szállítási információk

Minden December 19.-ig leadott rendelést Karácsonyig kiszállítunk.

Az azt követően beérkezett rendeléseket igyekszünk minél hamarabb kiszállítani.

December 22 és Január 12 között webáruházunk zavartalanul működik / fogad rendeléseket.

A kiszállítási időre garanciát nem tudunk vállalni szabadságolások, év elejei leltár miatt, megértésüket köszönjük.

Házhoz szállítás DPD futárszolgálattal

Megrendelését a DPD futárszolgálat szállítja ki rugalmas kézbesítés keretén belül,  munkanapokon 8-17 óra között  az Ön által megadott címre.

A futárszolgálat részére történt csomag átadásakor egy e-mailben tájékoztatjuk Önt a szállítás napjáról.

A rugalmas kézbesítési kísérlet szolgáltatás keretén belül a futár háromszor próbálja meg a csomagot kézbesíteni!  A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül Ön kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt a legközelebbi DPD depóban. Szállítási idő 1-3 munkanap.

Kérjük, hogy a termékeket a futár előtt szíveskedjenek mennyiségileg és minőségileg megvizsgálni, az esetlegesen a termékeken észlelt sérülések esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. A jegyzőkönyvet a futárral minden esetben írassa alá!

 

Személyes átvétel üzletünkben

Megrendelését, visszaigazolásunkat követően személyesen is átveheti üzletünkben. Személyes átvétel esetén mindenképpen egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal, azzal kapcsolatban, hogy a megrendelt termék melyik üzletünkben elérhető.

Aqua Athletes Kft.
2600 Vác, Zrínyi u. 41/C.

 

 Házhoz szállítás díjszabása

 A szállítási díj Magyarországon (bármely fizetési mód esetén) 15 000 Ft értékig

  • Banki előre utalás esetén 990 Ft
  • Utánvéttel történő fizetés esetén 990 Ft 

Amennyiben a rendelni kívánt termékek (szállítási költség nélküli) értéke eléri a 15 000 Ft -ot a szállítási megrendelését díjmentesen juttatjuk el az Ön által megadott címre, csomagpontra.